Bli medlem – vi behöver dig

Som medlem i Riksförbundet Attention stödjer du vårt arbete för att personer med NPF ska bli bemötta med respekt och få det stöd de behöver. Vi är nu över 16 000 medlemmar och för varje ny medlem bli vi starkare och kan göra mer.

VIKTIG INFORMATION TILL DIG SOM ÄR MEDLEM! 

Medlemsavgiften för 2018 har inte skickats ut än. Inom kort förväntas avierna gå ut till alla våra medlemmar. Förseningen av utskicket är med anledning av ett problem som uppstod när vår domän köpts upp av en annan domänleverantör.

Bli medlem >>

Ni som medlemmar är otroligt viktiga för oss. Utan er hade vi inte kunnat existera, och det är för er skull vi finns! För att stödja vårt arbete:

I medlemsformuläret kan du även lägga till familjemedlemmar. Du kan välja om du vill betala med kort, autogiro eller mot faktura. Om du vill ge bort ett medlemskap kryssar du i huvudmedlem i formuläret och anger din egen adress som fakturamottagare eller alternativt att du betalar med kort.

Medlemsavgifter:

  • Huvudmedlem 240 kr per kalenderår
  • Familjemedlem 60 kr per kalenderår
  • Stödorganisationer 400 kr per kalenderår

Du får medlemsförmåner

Som medlem hjälper du oss att bli starkare så vi kan göra ännu mer för att förbättra situationen för personer med NPF. Du får också ett antal medlemsförmåner:

  • En årsprenumeration på Tidningen Attention
  • Tillgång till en lokalförening där du kan träffa nya vänner och delta i träffar, aktiviteter och samtalsgrupper
  • Rabatt på öppna kurser som arrangeras av Attention Utbildning. Läs mer på deras webbsida.
  • Olycksfallsförsäkring – om något skulle hända dig eller dina barn under någon av Attentions aktiviteter

Engagera dig lokalt

Vi finns i omkring 60 lokalföreningar runtom i landet. Lokalföreningarna arrangerar träffar, utbildningar och gruppaktiviteter. Om du vill kan du även engagera dig intressepolitiskt genom din lokalförening.

Anmäl hela familjen – fler kan göra mer

Som medlem kan du lägga till familjemedlemmar till ditt medlemskap. Vår olycksfallsförsäkring gäller för varje vuxen medlem och medföljande barn när ni deltar i våra aktiviteter. Dessutom hjälper ni oss att växa och få större inflytande.

Stöd vårt arbete som företag

Som företag kan ni bli stödorganisation till Attention. Som stödorganisation har ni samma förmåner som privata medlemmar, men saknar rösträtt på vår förbundsstämma. Genom att bli stödorganisation till Attention bidrar ni till en god sak och hjälper oss att påverka och sprida information om NPF.

Så fungerar medlemsregistret

När du registrerar dig som medlem sparas personuppgifterna i Riksförbundet Attentions medlemsregister och du samtycker till att dina uppgifter registreras.

Personuppgifterna används enbart till medlemshantering och informationsutskick. Medlemsregistret hanteras både av Riksförbundet och av registeransvariga personer på våra lokalföreningar.

Läs våra medlemmars berättelser

Vi har samlat berättelser från våra medlemmar om varför de gick med i Attention och vad medlemskapet har betytt för dem.
Läs medlemmarnas berättelser här>>

Ska du logga in på din medlemssida?
Vi har bytt medlemsregister och första gången du loggar in ska du trycka på ”Glömt lösenord”. Vi skickar då ett nytt lösenord till den e-postadress som du angett i registret.
Hör gärna av dig till oss om du har svårt att logga in: 08-120 488 00, medlem@attention.se

 


Dela detta: