Personliga möten påverkar

Inom Attention tror vi på möten där man verkligen möts och lyssnar till varandra. Vår erfarenhet är att det påverkar mer än något annat. Hos oss finns såväl anhöriga, personer med egen funktionsnedsättning och professionella som sympatiserar med Attentions arbete. När vi lyckas ordna mötesplatser där alla dessa olika perspektiv på våra frågor blir synliga skapas, möjligheter till förändring.

Därför är det varje gång lika spännande att se vår stora konferens NPF-forum växa fram. NPF-forum är just en sådan mötesplats där hundratals experter, myndighetspersoner, yrkesveksamma, företagare, beslutsfattare och personer med egen diagnos möts för att nätverka med varandra. Med årets tema ”Stöd till unga vuxna” uppmärksammas hur man kan hjälpa unga med en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning till ett självständigt och oberoende vuxenliv.

Kommer du till Uppsala den 19 – 20 april kan du också på köpet uppdatera dina kunskaper om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, lyssna på vad Attentions unga vill och se en massa nyheter i utställningen. Utställningen är för övrigt fullbokad, se själv vilka som deltar:
Våra utställare

Jag uppmuntrar dig att göra som mer än 400 personer redan gjort, dvs. kolla programmet och anmäl sig till forumet.
Klicka här för program och anmälan

För dig som inte kommer loss på dagtid eller har möjlighet att betala en konferensavgift har vi öppet hus för allmänheten torsdag kväll den 19/4 kl.16.30 – 19.00. Alla som vill kan då besöka utställningen. Man får då lyssna till en kortversion av den mycket uppskattade föreställningen ”Få det att funka” om motivation och strategier med skådespelaren och Attentionmedlemmen Eric Donell. Vi får också möta några av modellerna från Funki Models, modellagenturen där alla modeller har någon sorts funktionsnedsättning – synlig eller osynlig och som förmedlar uppdrag för film, TV och fotografering.

Hoppas att vi ses i Uppsala!


Dela detta: