Ny forskningsbaserad sajt om ungas hälsa

Nu lanseras Kom igen! – en unik, forskningsbaserad sajt som ska öka kunskap och förståelse för, samt förebygga, psykisk och fysisk ohälsa bland landets unga.

Hur ska jag göra för att inte bli mobbad i min nya skola också? Jag har självmordstankar, men vågar inte söka hjälp, är rädd för att inte bli tagen på allvar. Är jag onormal som fortfarande är oskuld? Kan man bota klaustrofobi?

Svenska ungdomars psykiska hälsa blir allt sämre, visar rapporter från bland andra Folkhälsomyndigheten och Ungdomsstyrelsen. I takt med detta har behovet av att bistå med relevant information blivit viktigare än någonsin och Ungdomar.se och forskning.se har därför producerat det omfattande hälsoprojektet Kom igen!. Projektet syftar till att öka förståelsen om hälsa och välmående hos Sveriges unga genom att sprida kunskap från aktuell forskning, och nu har första delen av projektet lanserats.

Läs mer på sajten Kom igen!


Dela detta: