Attentions bok prisnomineras

Vi är glada att meddela att Attentions bok, Det finns alltid ett sätt: lösningsfokus och adhd, har gått till final i Svenska Publishing-Priset 2014. Den är framtagen av Attentions Unga vuxna-projekt med projektledare Malena Ranch i spetsen. Allt som allt skickades över fyrahundra bidrag in till årets tävling. Boken är nominerad i kategorin Handböcker tillsammans med sex andra bidrag.

– Det är jättekul att boken finns med bland nomineringarna. Jag tycker att det är en väldigt snygg bok vars formgivning också lyfter innehållet i boken. Det är roligt att det uppmärksammas, säger Malena.

Besluten har i år legat på en jury bestående av sex skribenter och formgivare. Flertalet av dessa är även före detta vinnare.

Den sjätte oktober kommer vinnarna att koras under Svenska Publishing-galan och då hoppas vi att Attention står på pallen.

Köp boken i vår webbutik >>

Det finns alltid ett sätt


Dela detta: