Vägar till jobb söker intervjupersoner!

Vårt projekt Vägar till jobb ska göra en ”handbok för arbetsgivare”. Fokus kommer att ligga på grundläggande kunskap om Aspergers syndrom (AS) och hur det kan påverka en i arbetslivet.

Handboken är tänkt att ge tips och råd kring hur man kan komma förbi de utmaningar som kan uppstå. För att levandegöra materialet kommer det även att finnas intervjuer med både arbetsgivare som anställt personer med AS, med kollegor samt med personer som själva har diagnosen och som är ute i arbete. Syftet är att ge tips på, och synliggöra det som gör att det fungerar i arbetsuppgifter och samarbete.

Nu söker vi dig som har AS, är ute i arbetslivet och som vill ställa upp med namn och bild i en sådan intervju. Vi söker även arbetsgivare och kollegor som vill bidra med sitt perspektiv. Vid intresse kontakta projektledare Emma Nilsson på emma.nilsson@attention.se med en beskrivning på vem du är och vad du gör.

Läs mer om projektet ”Vägar till jobb” >>


Dela detta: