DHB håller konferens om hörselnedsättning och NPF

Har du ett barn eller ungdom med dövhet/hörselnedsättning och diagnos inom området neuropsykiatriska funktionsnedsättningar? Då är du välkommen på DHB:s (Riksförbundet för döva, hörselskadade barn och barn med språkstörning) föräldrakonferens den 28-30 november.

Under de här dagarna kommer medverkande föräldrar bland annat att få kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF). Hur går det till att ställa diagnos? Hur kan det fungera i skolan? Det är två viktiga frågeställningar som kommer att tas upp. Föräldrarna kommer även att få möjlighet att diskutera sin föräldraroll med andra familjer i samma situation.

Konferensen anordnas av DHB Flex i samverkan med Riksförbundet Attention, Mo Gård, ABF och Specialpedagogiska skolmyndigheten.

Plats: Ädelfors folkhögskola utanför Vetlanda.

Kostnaden för konferensen: 1 000 kr per person. I priset ingår helpension från fredag lunch t.o.m. söndag lunch, boende på Ädelfors folkhögskola (lakan och handduk ingår), föreläsningar och gruppdiskussioner.

Sista anmälningsdag: 24 oktober

Preliminärt program >>

Anmälan >>


Dela detta: