Attentions Malena Ranch blir landstingsråd i Uppsala

Attentions Malena Ranch har utsetts till landstingsråd i Uppsala län då Miljöpartiet utökar från ett till tre landstingsråd.

Malena har under tre år drivit projektet Unga vuxna inom Attention. Projektet har bland annat gjort filmen ”Vi har ADHD”, kortfilmer om personer med ADHD och ADD och den populära och prisnominerade boken ”Det finns alltid ett sätt”.

– Jag har fått en massa kunskap och idéer på Attention och ser fram emot att ta med mig det in i mitt kommande uppdrag. Det känns bra att ha möjlighet att fortsätta arbeta med många av de frågor jag har kommit i kontakt med via Attention, säger Malena.

Malena kommer att vara vice ordförande i hälso- och sjukvårdsstyrelsen och ordförande för länshandikapprådet. Hon kommer även att vara ordförande i ett utskott som ska arbeta för att förbättra vårdkedjorna för äldre och personer med funktionsnedsättning. Malena börjar sitt uppdrag som landstingsråd i januari 2015.


Dela detta: