Bilaga om att vara ”Superanhörig”

I det senaste numret av vår medlemstidning följde det med en bilaga med fokus på att vara anhörig.

– Att använda en sönderstressad ”Superanhörig” på omslaget tyckte vi verkligen var klockrent. Det är ju inte så att våra anhöriga egentligen vill/orkar konstant agera Superhjältar. Det är ju samhällets brist på stöd som gör att de tvingas in i den här kostymen, säger Nina Norén och Cecilia Brusewitz som är redaktörer för bilagan.

I bilagan får vi möta syskon, föräldrar, morföräldrar, partners som berättar om hur just deras anhörigroll är. Vi får också veta mer om stress via psykologen Bella Stensnäs. Bloggaren Tina Wiman berättar om styrkan med anhörigforum på nätet, samt att vi tar reda på vad sjutton en SIP är.

Om du inte är medlem och ändå vill ha tidningsbilagan så finns den för försäljning för en symbolisk summa i vår webbshop.

Köp bilagan i vår webbutik >>

Bilaga superanhörig

Följ Min Skola på Arvfondsbloggen!


Dela detta: