Attention jubilerar

Vi vill passa på att gratulera tre av våra lokalföreningar som i år och nästa år firar 10-årsjubileum.

Attentions lokalförening i Karlstad fyller 10 år i år och i början av november anordnade de en heldag för sina medlemmar för att fira jubileet. Det blev en lyckad dag som varvades med föreläsningar, föreningens historia och framtidsplaner. Medlemmarna fick bland annat lyssna på ”Stålmannens pappa” Fredrik Westin.

Attention Luleå-Boden firade sitt 10-årsjubileum den 30 november. Då bjöd de in alla till gratis föreläsningar på Landstingshuset i Luleå. Temat för dagen var ”Ett fungerande liv med NPF” – att hitta strategier och motivation till att göra det svårare enklare.

Festligheterna fortsätter även under nästa år. Då fyller Attention Uddevalla 10 år vilket kommer att uppmärksammas med extra många föreläsningar under året och en jubileumskväll med Eric Donell i november.

Kärnan i Attentions verksamhet är de närmare 60 lokalföreningarna runt om i landet. Vissa är relativt nystartade, andra har funnits med längre. Här kan du träffa andra som befinner sig i en liknande situation och delta i aktiviteter eller samtalsgrupper.

våra lokalföreningar >>


Dela detta: