Attention Utbildning publicerar vårens kurser

Nu är vårens kursprogram klart för Attention Utbildning. Det blir ett varierat innehåll, med bland annat flera grundkurser och en fördjupningskurs inom NPF.

– Vi är glada att presentera vårens kursprogram som bland annat innehåller ett flertal grundkurser på olika platser i landet, berättar Gunilla Simonsson, utbildningsansvarig för Attention Utbildning. En nyhet är att vi återkommer med en fördjupningskurs inom NPF i vår igen. Det känns också kul att kunna återkomma med flera uppskattade kursdagar från hösten, som Tjejer med NPF (Svenny Kopp), Temadag ADHD och beroende samt en utbildningsdag i Lösningsfokuserat förhållningssätt med inriktning på NPF.

För mer information och anmälan, besök Attention Utbildnings hemsida:

WWW.ATTENTION-UTBILDNING.SE >>


Dela detta: