”Vägar till jobb” startar studiecirkel

Vägar till jobb startar studiecirkelI början av mars påbörjade Attentions projekt ”Vägar till jobb” en studiecirkel om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och arbetsliv. Intresset för cirkeln var stort och det tog bara några timmar innan den var fullsatt.

Projektledarna Ingela Halvarsson och Emma Nilsson hoppas att studiecirkeln och dess material inom en snar framtid ska kunna erbjudas till fler medlemmar ute i landet.  Den här första cirkeln – som är förlagd hos Attention Stockholm – blir lite av en pilotcirkel. Cirkelmaterialet kommer successivt justeras utifrån deltagarnas upplevelser och åsikter.  Först när materialet testkörts nu under mars kommer materialet tryckas och så småningom spridas vidare ut till Attentions lokalföreningar.

Är du eller din lokalförening intresserade av att dra igång en studiecirkel med detta ämne? Kontakta Ingela Halvarsson (ingela.halvarsson@attention.se) så stöttar vi er i introduktionen.

Läs mer om projektet “Vägar till jobb” >>


Dela detta: