Attention medverkar vid årets anhörigriksdag i Varberg

5–6 maj är det återigen dags för Anhörigas Riksförbund att anordna anhörigriksdag i Varberg. Attention kommer vara på plats, både som utställare och föreläsare.

Attentions Cecilia Brusewitz

Attentions Cecilia Brusewitz.

Projektledare Cecilia Brusewitz och Kerstin Alm från Attentions Egen Styrka-projekt kommer ta plats på scenen och berätta mer om sitt projekt. Jenny Kindgren – ansvarig för Attentions övergripande anhörigstöd – kommer föreläsa om hur Attention arbetar lokalt med anhörigstöd i sina lokalföreningar. Det kommer också att finnas en monter på plats med temat ”Superanhörig”.

Cecilia berättar att hon ser fram anhörigriksdagen och att hon tror att Attention kan bidra med mycket:

– Vi har under året som gått tagit fram material som vi hoppas att anhörigkonsulenter och andra yrkesamma ska kunna använda av sig i mötet med föräldrar. Det ska bli spännande att se hur de kommer att ta emot det. Vi tycker själva att vi har bra metoder att sprida när det kommer till att stärka föräldrar till barn med AST som riskerar att bränna ut sig på grund av tufft föräldraskap.

– Av tidigare erfarenhet vet jag att träffen i Varberg betyder bra samtal, intressanta utställare och spännande föreläsare. Det ska bli jätteroligt att åka ner i år igen och den här gången presentera vårt eget projekt och på så sätt förhoppningsvis bidra till bättre anhörigstöd.

Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig!

Anmäl dig här >>


Dela detta: