Kampanjen ”Eleven är inte problemet” är igång!

Under de närmsta två veckorna kommer Attention ägna sig helt åt skolan och kampanjen “Eleven är inte problemet”. Kampanjen pågår under två veckor och syftar till att sprida kunskap om NPF i skolan, lyfta elevernas egna berättelser och inspirera med hjälp av goda exempel från skolvärlden.

startsida_bildpuff_skolkampanjenAttentions lokalföreningar ute i landet kommer dela ut ”skolkassen” till lokala skolpolitiker, skolledare eller skolpersonal. Attentions ordförande Anki Sandberg har ett möte inbokat i slutet av kampanjen för att få överräcka kassen till självaste utbildningsministern Gustav Fridolin.

Kampanjsidan växer successivt

På kampanjsidan kommer vi successivt lägga ut intervjuer med elever med NPF, reportage från goda exempel i skolan, samt berätta vad som sker ute i landet med ”skolkassarna”. I slutet av kampanjvecka ett kommer vi också lansera ett nytt digitalt material som heter ”Skolguiden” som är riktat till föräldrar och handlar om stöd och rättigheter. Artiklarna vi publicerar under kampanjen är plockade ur skriften ”Goda Exempel” som vi också kommer under kampanjvecka två.

Hjälp oss gärna att sprida #elevenärinteproblemet – tillsammans kan vi bli starka!

GÅ TILL KAMPANJSIDAN HÄR >>


Dela detta: