Lokalföreningarna träffades i Malmö

Den 3 till 4 oktober hade Riksförbundet Attention ordförandeseminarium i Malmö. 130 representanter från 54 lokalföreningar runtom i landet deltog under två intensiva och inspirerande dagar.

bild_finalDeltagarna i ordförandeseminariet fick bland annat möjlighet att lyssna på presentationer om några av Attentions projekt. Under söndagen hölls gruppdiskussioner om hur kan den lokala verksamheten kan utvecklas. Vid sidan av det uppstyrda programmet så passade föreningarna på att utbyta erfarenheter med varandra under pauser, luncher och middagar.

– Det bästa med den här helgen är just erfarenhetsutbytena med alla trevliga kompisar här i Attention! Man får lära sig nytt och får lite nya erfarenheter. Kul att också få chansen att dela med sig av bra grejer man gjort under året i föreningen, sammanfattade Jan Grundélius som var på plats som representant för Attention Dalarna.

 

Skolkassen delades ut

Ett populärt inslag under helgen var att förbundets kommunikatörer delade ut skolkassarna som kommer vara en viktig del av höstens skolkampanj. Tanken är att föreningarna ska ta med kassarna tillbaka och sprida den lokalt  till skolpolitiker, skolledare eller skolpersonal. Kassarna hade rykande åtgång och många föreningar siktar högt och beställde fler på plats. Kommunikatörernas speciellt framtagna t-shirts med kampanjens logga som tryck blev uppskattat av många. T-shirtar av det slaget kan man med kort varsel beställa på många olika webbsidor, vi använde oss av exempelvis http://www.tshirtbar.se


Dela detta: