Attention växer! Nu är vi 15 055 medlemmar

Attentions medlemsantal har ökat till 15 055 medlemmar! Attention har sedan start haft en växande medlemssiffra – vilket är mycket glädjande.

Scandinav_UVGYTittar man bakåt i tiden på Attentions medlemsökning kan man se att vi ökar med ungefär 5 000 medlemmar var femte år. 2006 hade det då relativt nystartade förbundet 4 488 medlemmar. 2010 blev vi 10 000 och nu 2015 blev vi alltså 15 055.

Förbundsordförande Anki Sandberg tycker medlemsökningen bådar gott inför framtiden.

– Medlemstillväxt för viktig för att göra oss starkare.  Fler människor förmår mer och kan stötta varandra. Vi har också ambitionen att finnas nära där medlemmarna bor, vilket kräver att nya föreningar behöver bildas.

Året är ännu inte slut så vi har möjlighet att få upp medlemssiffran ännu lite till. Är du ännu inte medlem – eller känner du någon som inte är det?

BLI MEDLEM HÄR >> 


Dela detta: