Källbrinksskolan firade sina elever som deltar i ”Min skola”

kallbrink-skolan

Under torsdagseftermiddagen bjöd Källbrinksskolan in till ett ”releaseparty” för elevmagasinet ”Så här! Få skolan att funka”. Eleverna på skolan som har bidragit stort till magasinet skulle firas och tackas, och samtidigt presenterades projektet ”Min skola” och skolans arbete för elever med NPF. Pedagogerna Martin Sax och Joanna Lundin delade ut presenter till eleverna som har varit med, som symboliserade alla de insikter och lärdomar som eleverna har gett deras lärare.

– Vi vill framför allt uttrycka tacksamhet till er! Vi har lärt oss väldigt mycket av er, och så hoppas vi att ni också har lärt er en del genom det här arbetet. Ni borde känna er väldigt stolta, sa Martin Sax.

– Ett fint tillfälle att stanna upp i arbetet och passa på att faktiskt känna oss väldigt nöjda och stolta över vad vi hittills har åstadkommit, säger ”Min skolas” projektledare Karin Forsberg. Det här magasinet är så bra som det är tack vare eleverna, de har bidragit jättemycket!

Här kan du ladda ner magasinet


Dela detta: