Nu finns Anslagstavlan: ett forum för anhöriga till personer med ätstörningar

Banner Anslagstavla

Projektet Frisk & Fri har skapat Anslagstavlan, för dig som är anhörig till någon med ätstörningar.

Anslagstavlan är en webbplats som vänder sig till dig som är eller har varit närstående till någon med en ätstörning och är ett forum där du som är närstående kan dela och ta del av andra närståendes upplevelser och erfarenheter. Hur gör du för att orka? Har du ett bra förhållningssätt som du vill berätta om? Hur bemöter du personen med ätstörning? Välj det tema du vill skriva om och dela med dig av dina erfarenheter och tips, eller ta del av andras berättelser! Du kan också söka bland publicerade inlägg, genom att söka på en specifik frågeställning du vill läsa om och/eller på vilken relation den närstående har.
Du är anonym när du skriver på anslagstavlan och inläggen kommer att granskas innan de publiceras för att säkerställa att inget känsligt innehåll publiceras.

Gå till anslagstavlan >>

Frisk & Fri – Riksföreningen mot ätstörningar –  är en ideell förening som startade 1983 i Stockholm och blev riksförening 2003 med stöd av Allmänna Arvsfonden. Frisk & Fri finns över hela landet och syftar till att ge stöd och hjälp för dem som lider av ätstörningar och deras närstående.


Dela detta: