“Min Skola” bjuder in till inspirationsdagar

Den 24 november håller vårt projekt “Min Skola” inspirationsdag i Göteborg. Anmäl dig gärna så snart som möjligt.

Inspirationsdagarna riktar sig till främst till dig som är skolledare eller arbetar inom skolan, och vill lära dig mer om hur du kan göra anpassningar och stötta elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF). Även du som är till exempel förälder eller beslutsfattare och intresserad av frågan är välkommen. Du får lära dig grunderna i vad NPF innebär och ta del av olika goda exempel på insatser för den här elevgruppen.
Min skola

Göteborg, 24 november

NÄR? Torsdag 24 november
VAR? Burgårdens konferenscenter, Skånegatan 20, Göteborg.
KOSTNAD: 600 kr. I priset ingår fika och lunch, våra skrifter ”Goda exempel. Få det att funka för elever med NPF i skolan” och ”Så här! Få skolan att funka”, samt ett nummer av vår förbundstidning med tema skola.

ANMÄLAN: Sista anmälningsdag är 18 november eller när alla platser är fyllda. Avbokning av plats ska ske senast två veckor före utbildningsdagen, därefter är anmälan bindande. Vid förhinder kan kursplatsen lämnas till någon annan person.

ANMÄL DIG HÄR>>

PROGRAM OCH INBJUDAN>>

Kontaktuppgifter

Har du frågor om inspirationsdagarna?
Kontakta Min Skolas projektledare:
Karin Forsberg
karin.forsberg@attention.se
telefon 08-120 488 18


Dela detta: