logga attention

Kedjebrev med vårt postgironummer i sociala medier

Riksförbundet Attention ligger inte bakom det kedjebrev som cirkulerar på Facebook. Däremot går postgiro-numret till oss, vilket flera personer har hört av sig och frågat om.

Den senaste tiden har ett kedjebrev cirkulerat på Facebook som avslutas med en uppmuntran om att sätta in pengar på vårt “bankgiro”. Nu har flera personer hört av sig till oss och frågat om det är vi som ligger bakom kedjebrevet.

Det är jätteroligt att någon tänker på oss och uppmuntrar till att stödja vårt arbete! Men vi vill göra klart att det inte är vi som ligger bakom det här initiativet. Däremot är banknumret korrekt och går till oss. Det är dock vårt plusgironummer och inte ett bankgironummer.

Stöd Attention genom att bli medlem

Vi uppmuntrar den som vill stödja vår verksamhet att bli medlem! Det kostar bara 200 kronor, och bara 50 kronor för att lägga till familjemedlemmar (till exempel ett barn). Företag kan bli stödmedlemmar, vilket kostar 300 kronor.

Genom att bli medlem stödjer du oss inte bara med pengar, utan genom att ge oss en starkare röst i debatten. För varje medlem blir vi ännu starkare och kan göra ännu mer! Dessutom får du vår medlemstidning fem gånger om året.

Så här ser kedjebrevet ut:

“Du skulle inte ha agerat eller kommenterat min sista status hahaha. Nu måste du välja från en av nedanstående meningar som din status. Detta är den 2017 Autism Awareness spel. Välj din favorit från en av dessa och lägg ut den som din status.
1. Jag hittade precis en ekorre i min bil!
2. Jag använde just mina barn för att komma ur en fortkörningsbot.
3. Hur blir man av med fotsvamp?
4. Alla mina bh:ar saknas!
5. Jag tror att jag just accepterade ett frieri på nätet ?!
6. Jag har beslutat att sluta bära underkläder.
7. Det är bekräftat att jag kommer att bli en mamma / pappa.
8. Jag har fått en prov audition på talang!
9. Jag har accepterats till Sveriges mästerkock.
10. Jag ska skaffa en apa!
11. Jag kissade just på mig!
12. Funderar verkligen på att skaffa rump implantat!
13. Jag vann 10000 på en triss!
14. Vi flyttar till Vermont i slutet av året!
15. Majonnäs på Reese jordnötssmör koppar är sååå bra!
16. Jag har just blivit antagen till halv åtta hos mig.
Inlägg med inga förklaringar. Tyvärr föll jag för det också. Ser fram emot ditt inlägg. Ahhh inte förstöra det. (Låt inte hemligheten komma ut). Och kom ihåg att det är allt för 2017 Autism. Ha så kul!

Ja man kan ju även sätta in en slant på riksförbundet attention bankgiro 16 56 36-2 det kommer jag göra. 5kr för varje person som gillar eller skrivit under min logg.”


Dela detta: