bild på Attentions startsida Här hittar du sidan från Attentionwebben

Se Attentions nya webbsida för barn

I dag presenterar vi vår nya webbsida som riktar sig till barn! Vi har låtit barnen själva vara med och ha åsikter om sidan, göra flera intervjuer och svara på frågor om hur det är att vara ung och ha en NPF-diagnos.

Webbsidan ung.attention.se har tagits fram inom vårt Arvsfondsprojekt Barns röst. Där hamnar mycket av de texter och filmer som produceras inom projektet, men inte bara. Sidan kommer också att fungera som Attentions webb som särskilt riktar sig till barn och kommer att leva kvar även när projektet tar slut.

För barn – av barn

Vi har satsat på att låta barnen själva komma till tals, till exempel genom att själva låta dem genomföra intervjuer, svara på frågor om sina diagnoser och genom att låta dem skicka in berättelser, som andra sedan ska kunna läsa.

Sidan hittas på adressen ung.attention.se, men går också att hitta bland knapparna på vår vanliga startsida. Se var i bilden högre upp i den här artikeln!

Hjälp oss genom att visa sidan för ditt barn

Vår förhoppning är att barn och unga själva ska hitta till sidan, men också att föräldrar, lärare och vårdpersonal ska hjälpa dem att hitta dit. Så visa gärna sidan för ditt barn!

Besök vår nya webbplats>>


Dela detta: