Årets NPF-forum – engagemang, nya kunskaper och spännande möten

Vilken härlig stämning som infann sig i Kistamässan den 3-4 maj då årets NPF-forum gick av stapeln! Drygt 500 konferensdeltagare samlades för att lyssna på spännande föreläsningar, träffa våra utställare, knyta kontakter och dela med sig av sin kunskap om NPF. Konferensens tema var ”Se möjligheten – metoder och verktyg för en bättre vardag”.

Kunde du inte vara på plats på årets forum? Då kan du ta del av de flesta powerpoint-presentationerna >> HÄR

UR var också till vår stora glädje på plats och filmade flera av föreläsningarna. Dessa kommer kunna ses på Kunskapskanalen om cirka en månad. Vi meddelar via webben och Facebook när länken till filmerna ligger ute.

Tusen tack till alla som på olika sätt var med och deltog och bidrog till årets forum!


Dela detta: