Bli medlem i Attention nu – 2019 ingår!

Du vet väl att om du blir medlem och betalar in din medlemsavgift nu, för dig och gärna också för dina familjemedlemmar, så ingår medlemskap för hela 2019? Attention erbjuder detta som en första del av en kampanj för att värva fler medlemmar som stödjer vårt arbete för alla med NPF!

Vi behöver bli fler medlemmar i Attention för att vi ska kunna påverka ännu starkare och ännu bättre i frågor som rör personer med NPF och deras anhöriga. Vårt mål är fortsatt att förbättra bemötandet av och situationen för alla med NPF, men det kan vi bara göra med en stark medlemsorganisation i ryggen. Därför är vi oerhört glada över alla nya medlemmar som just nu strömmar till, särskilt alla familjemedlemmar. Vi vill bli fler!

Huvudmedlemskap kostar 240 kr/år (du måste ha fyllt 18), familjemedlem kostar 60 kr/år (boende på samma adress). Organisationer och företag kan bli stödmedlemmar, för 400 kr/år.

Hjälp oss växa och bli starkare! Sprid gärna budskapet om möjligheten att redan nu betala för 2019 och få ett medlemskap för resten av 2018 på köpet. I förmånerna ingår bland annat en medlemstidning och möjligheten att bli medlem i en lokalförening där du bor.

Ja, jag vill bli medlem nu >>

  Berätta mer om medlemskapet först >>

 

Har du frågor?
Maila oss på medlem@attention.se


Dela detta: