Anmälan öppen för sommarkursen 2019!

Välkommen att söka till Riksförbundet Attentions årliga sommarkurs v 27, 1/7-6/7.  Kursen sker i samarbete med Grebbestad folkhögskola, i härliga Bohuslän. Vi bor på skolans internat i egna rum med dusch och toalett. Kursen är för vuxna som är medlemmar i Attention.

Kursen består av föreläsningar, utflykter, båttur, samkväm och kvällsfilmer. Dessutom kommer skolan anordna tre egna aktiviteter som i dagsläget inte är klart. Tidigare år har vi haft hantverk, marina aktiviteter och kostföreläsning.

Årets föreläsningar är preliminärt ADD, Tourettes syndrom och språkstörning, Utflykter kommer bl.a. vara till Fjällbacka, Vätteberget med Kungsklyftan (känd från filmen om Ronja Rövardotter), Tjurpannans naturreservat och Vitlycke museum med dess hällristningar. På onsdag åker vi en dagstur med båten M/S Donalda. Samkvämen kan tex vara boule/kubb/yatzy turnering, frågesport och vollyboll. Som avslutning på dagarna visar vi en film. Alla deltar efter sin egen kapacitet.

I kursavgiften 2000:-  ingår boende och helpension (frukost, fm fika, lunch, em fika, middag och kvällsfika). Kusten startar måndag kl.13.30 med incheckning och avslutas lördag med utcheckning 9.00.

Vid frågor kontakta kursens ansvariga Maria Christersson-Fröman eller Elizabeth Odalen Bjord via sommarkurs@attention.se

Anmälan och betalning:

  • Sista anmälningsdag 1/4
  • Antagningsbesked skickas, via epost, senast 15/4
  • Sista dag för betalning 29/4
  • Schema och vidare information skickas 3/6.

Anmälan är bindande och du anmäler dig >>HÄR!