Familjelyftet träffade beslutsfattare på Liberalernas kommundagar

Den 9 mars var det återigen dags för Familjelyftet att besöka kommundagarna – den här gången var det Liberalerna som stod som värd. Hundratals förtroendevalda politiker passerade projektets monter och fick ett samtal med projektledaren, samt ett ex av projektets enkätrapport.

Dagen inleddes med ett extra fint besök i montern – nämligen av Bengt Westerberg. Westerberg som varit extra engagerad inom funktionshinderfrågan och LSS under sina år som politiker. Han visade intresse för enkätrapporten och hade en pratstund med projektledaren Elisabeth Gunnars. Även riksdagsledamoten Barbro Westerholm tog sig tid att stanna till i montern och lyssna in målet med Familjelyftets arbete.

Under våren kommer projektet upprepa denna succé och besöka flertalet andra kommundagar.