Familjelyftet besökte socialdemokraternas kongress

Att ställa ut på Socialdemokraternas kongress visade sig vara markant dyrare än på övriga partiers kommundagar. Därför valde Attentions projekt Familjelyftet att istället dela ut projektets enkätrapport utanför kongresslokalen. Ett beslut som visade sig bli väldigt lyckat.

Projektet fick dagen till ära förstärkning av projektmedarbetarna från Lidingö och en av mammorna som är med i rapporten. Med Familjelyftets mössa på huvudena, roll-upsen fladdrandes i vinden och stora buntar med rapporter under armen såg vi till att hundratals politiker fick med sig intressant läsning in till kongressen. “Jag har mycket goda erfarenheter av att samarbeta med Attention”, sa arbetsmarknadsministern Ylva Johansson och mottog välvilligt en rapport. Även Anders Ygeman som är Energi- och digitaliseringsminister stannade till en stund och samtalade med projektledaren Elisabeth Gunnars.

Läs mer om projektet: attention.se/familjelyftet

D