Familjelyftet bjuder in till frukostseminarium om orosanmälningar

Välkommen på ett frukostseminarium med orosanmälningar i fokus. Familjelyftet lyfter under morgonen orosanmälningar som är ett av fyra teman från projektets rapportserie del 1. Vi bjuder på frukost och in till samtal kring frågan. Under morgonen berättar också Linda Svensson, som är delaktig i projektet och en av Attentions medlemmar, om orosanmälningar utifrån sina erfarenheter.

DATUM & TID: 25 september 2019, kl. 08.15-09.30. Frukost serveras från 07.45
PLATS: Sensus Möte, Klara Södra Kyrkogata 1 i Stockholm
Seminariet är kostnadsfritt och vänder sig till alla som arbetar med frågor som rör orosanmälningar eller på annat sätt är engagerade i frågan.

ANMÄLAN: Senast den 20 september. Obs! Begränsat antal platser.

Anmäl dig här >>

MEDVERKANDE:
Anki Sandberg, ordförande, Riksförbundet Attention
Elisabeth Gunnars, projektledare Familjelyftet
Linda Svensson, medlem i Attention och delaktig i projektet Familjelyftet

OM RAPPORTEN

Enkäten som gjordes under hösten 2018 gick ut bland Attentions medlemmar. Utöver enkätstudien genomfördes också fallstudier med fokusintervjuer, seminarier och studiebesök på verksamheter som arbetar med målgruppen. Allt underlag är samlat i Familjelyftets rapportserie del 1.

Rapporten har fokus på de områden som utkristalliserades när enkätresultaten bearbetades – nämligen bemötande, kunskap & insatser, möten och orosanmälan. Rapporten innehåller siffror och analyser, men även personliga berättelser från bland annat fyra mammor som delar med sig av sina erfarenheter.

Ta del av inbjudan här >>

Läs mer om Familjelyftet >>