Projektet Trots Allt! träffar journalisten Cecilia Öhrn

Projektet Trots Allt! träffade förra veckan journalisten Cecilia Öhrn för att ta del av hennes erfarenheter som mamma till en son diagnostiserad med adhd och autism, som i perioder haft utåtagerande beteende.

– Det blev ett givande och fint samtal om hur det är att vara förälder till barn med npf och hur man ständigt behöver möta omgivningens oförståelse och fördomar på nära håll men även genom bristande förståelse från skolan. Jag är så otroligt glad över att jag fick möjligheten att prata med Cecilia och att hon delade med sig av sina erfarenheter, säger Klara Cederqvist, projektledare för Trots Allt!

Du kan läsa Cecilias krönika i mama här, där hon beskriver sina erfarenheter som mamma till barn med ett osynligt funktionshinder.