Stolt NPF-mamma startar en insamling till Attention

Zandra Wohlert är en stolt NPF-mamma som startar en insamling till Riksförbundet Attention. ”Man behöver uppmärksamma NPF, då det är en målgrupp som göms och glöms bort i samhället” säger Zandra, som har en tioårig dotter med ADHD, autism, språkstörning och trotssyndrom. 

Insamlingen kommer ske genom Zandras arbetsplats på bad och friskvårdsanläggningarna ”BeFair” i Löddeköpinge och Furulund, som kommer öppna upp sina träningslokaler under en heldag måndag den 25e november 2019, då allmänheten ges möjlighet att träna i utbyte mot att Swisha en valfri summa till Riksförbundet Attention (123 663 83 73) märkt med “BeFair” i meddelandet.

Genom Zandras insamling så vill hon uppmärksamma och stödja Riksförbundet Attention i arbetet mot att alla med NPF ska bli bemötta med respekt och få det stöd de behöver.

Zandras insamling syftar till att:

  1. Uppmärksamma och synliggöra NPF, då målgruppen faller mellan stolarna på grund av att det rör sig om osynliga funktionsnedsättningar. Låt oss göra det osynliga synligt!
  2. Minska stigma, fördomar och diskriminering av NPF!
  3. Alla med NPF ska bli bemötta med respekt och få det stöd de behöver!