Vi har julstängt och kommer inte kunna leverera julgåvokort till julafton

Vi har julstängt och kommer inte kunna leverera julgåvokort förrns den 7/1-2020.

Ge bort en julklapp som gör skillnad som räcker hela året! Du kan välja att få julgåvokortet digitalt efter beställningen som PDF eller postat som en fin julgåva. Din vän väljer om den vill bli medlem eller om gåvan skall gå till Riksförbundet Attentions generella arbete. Gåvomottagaren fyller själv i sina personuppgifter och mailar det till oss. Medlemmar får fyra nummer av vår tidning medlemstidning samt en mängd förmåner, tillgång till en gemenskap genom en lokalförening, och rabatter på utbildningar och temadagar som arrangeras av Riksförbundet Attention.

Det här får du som medlem

 • Attentions medlemstidning – vi skickar landets största NPF-tidning till din brevlåda fyra gånger per år.
 • En gemenskap & gratis aktiviteter – som medlem får du möjlighet att ingå i en lokalförening, där du kan möta andra medlemmar, få stöd och delta i träffar, aktiviteter och samtalsgrupper.
 • Möjlighet att göra skillnad –  utöver att du stödjer oss genom att vara medlem så får du som vill även möjlighet att engagera dig ideellt i frågor om NPF, vi har massor att välja på hos Attention, och du väljer själva hur mycket tid ni kan avvara.
 • En olycksfallsförsäkring – om något skulle hända dig eller dina barn (under 18 år) under någon av Attentions aktiviteter gäller vår olycksfallsförsäkring för varje vuxen medlem och medföljande barn.

När du blir medlem eller skänker pengar går de oavkortat till vårt arbete för att påverka beslutsfattare, sprida information och skapa mötesplatser för barn och föräldrar, anhöriga och vuxna med NPF . Vår utgångspunkt är att alla med NPF ska bli bemötta med respekt och få det stöd som de behöver.

För att vi ska kunna skicka ett julgåvokort behöver du fylla i lite uppgifter i vårt formulär nedan, eller skicka ett mejl med uppgifter till oss. Vi behöver få in din beställning minst sju vardagar innan du vill att gåvobladet ska levereras.

Pris

Ett digitalt medlemskaps-julkort kostar: 240 kr
Tips! Du kan skriva ut julgåvan, slå in den i ett paket och lägga under granen. 

Ett utskrivet medlemskap-julkort kostar: 300 kr

Swishnummer: 123 663 83 73
Bankgiro: 5316-1949

Vi har julstängt och kommer inte kunna skicka ditt gåvokort förrns den 7/1.

 1. Skriv “Julgåva” i ämnesraden:
 2. Ditt namn.
 3. Din e-postadress.
 4. Telefonnummer eller kontonummer du swishat eller girerat din gåva från.
 5. Om du vill ha julgåvokortet digitalt eller utskrivet och postat, samt adress till mottagaren.
 6. Namnet på den du ger gåvan till.
 7. Din personliga hälsning.
 8. Vilket datum eventuell högtidsdag äger rum.
 9. Maila uppgifterna till kansliet@attention.se
 10. Eller använd formuläret här nedan.

Jag önskar att gåvobeviset postas
Jag önskar att gåvobeviset skickas digitalt


Dela detta: