Låt oss presentera: Attentions Karantän-TV!

Det är lite trist nu, eller hur? Inget NPF-forum, få medlemsarrangemang, knappt några träffar överhuvudtaget. Attentions största tillgång är ju våra medlemmar och att tillsammans få utbyta erfarenheter, tips och tankar. Det kan ju inte få upphöra bara för att vi hamnar i det här overkliga undantagstillståndet! Därför så startar vi den här veckan upp Attentions Karantän-TV!

Vad ska TV-programmet handla om?

Tänk dig en korsning mellan Attention och Ring P1 – 45 minuter livesänt ring-in-program av, med och för Attentionmedlemmar! Varje program har ett tema – som man förstås inte behöver hålla sig till – vi är ju trots allt Attention – här associerar vi fritt och stort! Det kan handla om allt mellan himmel och jord.

Hur ska det gå till?

Den som vill delta video-ringer in via Skype och kommer ut i direktsändning (beroende förstås på hur många som vill komma till tals). Den som inte vill höras eller synas kan välja att skriva sitt inlägg istället (då behöver man vara inloggad på YouTube). Programledare är Eric Donell.

Hur ofta kommer vi att sända?

Vi siktar på att sända programmet en gång per vecka tills vidare. Tid och aktuell programlänk kommer att utannonseras på Attentions Facebook. Det är olika länkar för varje program och länkarna går inte att googla fram. Det går inte att se programmet utanför utsatt tid, så det gäller att hålla koll på tiden och datumet.

När är det dags för första programmet?

Första programmet sänds torsdagen 2 april mellan 21.00 – 21.45. Temat för första programmet är “Medlemsaktiviteter i Coronatider”. Länk till programmet: https://www.youtube.com/watch?v=R4_Hrhp_v4Q

Tips för att komma igång!

Du behöver bara klicka på länken för att titta men vill du även kommentera behöver du vara inloggad på YouTube med ett Googlekonto. https://support.google.com/youtube/answer/69961?hl=sv

För att ringa in till programmet behöver du Skype och om du kommer fram hamnar du i direktsändning med ljud och bild. https://www.skype.com/sv/

Visst ses vi på torsdag? Tillsammans ska vi nog lyckas pigga upp vår för tillfället lite extra utmanande verklighet!