Johner Bildbyra AB +46 8 644 83 30 info@johner.se sales@johner.se

Jobba hos oss

Gör skillnad på riktigt – Arbeta hos Attention!

Visste du att personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF), såsom ADHD och Autism/ asperger dagligen stöter på stora utmaningar i vardagen? I skolan får de inte tillräckligt och adekvat stöd. På arbetsmarknaden uteblir anpassningarna eller får de aldrig ens chansen att ens komma in. Deras anhöriga drar också ett tungt lass och möts av bristande stöd och insatser.

Så här kan samhället inte agera tycker vi på Attention! Vi är en intresseorganisation som på många olika sätt arbetar med att skapa bättre förutsättningar för våra medlemmar. Vi påverkar beslutsfattare och vi höjer kunskapsnivån om NPF i samhället.

Tycker du vårt arbete låter viktigt och givande? Då är du varmt välkommen att kika in på vår karriärssajt för att se lediga tjänster, där du även kan registrera dig för att få information om när vi lägger ut nya tjänster!

Attentions jobbsajt: https://jobb.attention.se


Dela detta: