Trots Allt! – Ny film med föräldraröster

Riksförbundet Attentions arvsfondenprojekt Trots Allt! släpper ny film med föräldraröster.

Trots Allt! har gjort det igen och är nu aktuella med en ny film om trotsproblematik! Denna gång är det föräldraröster som är i fokus. För hur är det egentligen att vara förälder till barn med trotsproblematik?

Att leva med ett barn som ständigt trotsar och utmanar är tufft. Många föräldrar till barn med trotsbeteende delar samma känsla av att inte räcka till. Trots Allt! har därför samlat några typiska föräldraröster om hur trots påverkar vardagen och dem själva. Vi hoppas att du som ser den här filmen kommer få en ökad förståelse för hur svårt och utmanande det kan vara, att vara förälder till barn med trotssyndrom.

Se Trots Allt! filmen Föräldraröster här>>

Läs mer om projektet Trots Allt! här>>