Misa Ung medverkar i projektet Ung Dialog!

Ung Dialog är glada över att ha Misa Ung som samarbetspartners i projektet. Misa Ungs roll kommer vara att stödja de placerade unga med NPF som de kommer i kontakt med som vill dela med sig av sina upplevelser till projektet Ung Dialog.

– Vi ser projektet Ung Dialog som mycket viktigt. Det ger oss möjlighet att skaffa oss ett bra underlag till hur vi ska kunna förbättra förutsättningarna för placerade barn och ungdomar med Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Med tanke på att vi i Misa Ungs verksamhet har lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar med NPF så kommer Misa Ungs roll i huvudsak vara att stödja de ungdomar som väljer att bidra med egna berättelser, säger Ida Thorell Affärsområdeschef för Misa Ung.

Misa Ung arbetar sedan många år med att förebygga utanförskap i åldersgruppen 15 – 29 år. Till Misa kommer ungdomar med varierande bakgrund och i många fall har de med sig en neuropsykitriatrisk funktionsnedsättning.

Läs Misa Ungs pressmeddelande här>>

Läs mer om Ung Dialog här>>