Zandra – värsta insamlingsproffset!

Förra året körde Zandra Wohlert en lyckad insamling till Attention via sin arbetsplats på några av ”BeFairs” bad- och friskvårdsanläggningar. Hon fick totalt in 4838 kr! I oktober drar hon igång 2020-års insamling och hoppas summan i år kan bli ännu högre.

Varför samlar du in just till Attention?

Jag valde just Attention för jag själv har en dotter med NPF, så det ligger mig extra varmt om hjärtat. Det är så många barn och vuxna som inte får det stöd och resurser som de behöver och har rätt till. Alla människor har lika värde både med och utan diagnoser.

Berätta mer om fjolårets insamling

Jag satte ihop en massa extra träningspass den dagen med hjälp av mina grymma kollegor. Vi körde bl.a spinning, cirkelträning, sjöjungfrusim och breakdance. Alla fick komma och träna gratis, fast med uppmaningen att de skulle ge ett bidrag till Attention istället.

Berätta om årets insamling

Den kommer äga rum 5/10 på våra anläggningar Tolvåkerbadet och Vikenbadet. Vi kommer erbjuda 16 olika träningspass, så det finns något för alla. Nytt för i år är också att istället för att betala badinträde, så swishar man det till Attention istället.

Ge oss lite insamlingstips

Alla kan göra något – litet såväl som stort. Ställ dig själv frågan vad kan du, företaget du jobbar på eller föreningen du är engagerad dra igång för insamling. Kanske ni kan ha en temadag? Eller anordna en rolig aktivitet där både barn och vuxna kan vara med? Alla kan vi göra skillnad. Man måste bara våga.