WEBINARIUM: UNG DIALOG

Riksförbundet Attentions arvsfondsprojekt Ung Dialog bjuder in till webbinarium för att presentera projektet, hur arbetet har gått hittills och för att lyfta barn och unga med NPF egna erfarenheter om att vara placerade.

I juni 2020 startade Riksförbundet Attention arvsfondsprojektet Ung Dialog. Projektet ska under tre år arbeta för att barn och ungdomar med NPF ska bli mer delaktiga, få ett ökat inflytande och bättre livskvalité när de är placerade på HVB eller i familjehem.

Ung Dialog arbetar nära och ger en röst till de barn och ungdomar som har denna erfarenhet. Projektet har under hösten påbörjat att samla in målgruppens erfarenheter genom en enkätundersökning, intervjuer och fokusgrupper. Psst.. Under januari 2021 kommer projektet att redovisa resultaten i en delrapport. Håll utkik!

Under webbinariet kommer Anki Sandberg, ordförande för Riksförbundet Attention att inleda och berätta om bakgrunden till Ung Dialog. Fanny Eklund, projektledare för Ung Dialog kommer att berätta mer om det pågående arbetet med projektet. En ungdom med egen erfarenhet av att vara placerad kommer berätta om sina egna upplevelser och tankar. Vi kommer även svara på era frågor om vårat arbete! Du kan ställa din fråga i samband med anmälan eller direkt i livesändningen.

När: 11 november 2020. Kl. 13.00-14.00
Anmälan: ungdialog@attention.se eller via formuläret här:

 

Skicka gärna med en fråga som du vill att vi svarar på under webbinariet. Webbinariet hålls på webben och är kostnadsfritt. För att delta behöver du en dator och tillgång till internetanslutning. När seminariet närmar sig får du en bekräftelse och en direktlänk till programmet där seminariet sänds.

INBJUDAN SOM PDF

LÄS MER OM ung dialog här


Dela detta: