Ung Dialog söker unga till gruppträffar

Riksförbundet Attentions projekt Ung Dialog arbetar för att unga med NPF ska bli mer delaktiga och få bättre livskvalitet när de är placerade på HVB eller familjehem. Nu söker vi dig som är mellan 14 och 25 år som har denna erfarenhet för att delta i gruppträffar.

Vill du dela med dig av dina erfarenheter? Har du tankar och idéer om hur det kan bli bättre för barn och unga med NPF som är placerade? Eller vill du hjälpa oss att ta fram material som kan ge placerade unga en röst? Delta i så fall i våra gruppträffar!

Vad innebär gruppträffarna?

Vi träffas i centrala Stockholm fyra gånger under november och du får ett superpresentkort värt 300 kronor varje gång du är med och vi bjuder på middag. Om du behöver så kan vi även hjälpa dig med transport fram och tillbaka. Vi kommer vid varje tillfälle att jobba utifrån olika teman kring hur det kan bli bättre för placerade unga med NPF. Gruppen kommer max bestå av 8 personer utöver 2 gruppledare. Allt vi pratar om kommer stanna inom gruppen.

När?

Gruppträff 1 Torsdag den 5 november, kl. 17.30 -19.30

Gruppträff 2 Torsdag den 12 november, kl. 17.30 -19.30

Gruppträff 3 Torsdag den 19 november, kl. 17.30 -19.30

Gruppträff 4 Torsdag den 26 november, kl. 17.30 -19.30

Var?

Arbetargatan 21 B, 112 45, Kungsholmen, Stockholm

Vill du delta eller har några frågor?

Hör av dig till Ung Dialogs projektledare Fanny Eklund!
ungdialog@attention.se eller 079 060 79 79

Läs mer om ung dialog här>>

INBJUDAN SOM PDF>>

Skulle du vara intresserad av digitala gruppträffar eller har du några frågor eller funderingar?

Vi håller på att undersöker intresset för att delta i digitala gruppsatal. Skulle du vara intresserad?
Gör då en intresseanmälan eller ställ din fråga till:
ungdialog@attention.se eller kontakta projektledare, Fanny Eklund på 079 060 79 79

 

 


Dela detta: