Presentation från webbinarium

Riksförbundet Attentions arvsfondsprojekt Ung Dialog har haft webbinarium om placerade barn och unga med NPF.

Ung Dialog hade den 11 november ett webbinarium för att uppmärksamma målgruppen placerade barn och unga med NPF. Under webbinariet inleder Anki Sandberg, ordförande för Riksförbundet Attention med att berätta om bakgrunden till projektet. Fanny Eklund, projektledare för Ung Dialog berättar mer om det pågående arbetet. Under webbinariet visas även en inspelning med ungdomen “K” som berättar om sina egen erfarenhet av att vara placerad. Avslutningsvis svarar Fanny och Jacqueline på frågor om vårat arbete!

Missade du webbinariet? På grund av tekniska problem så visades presentationen spegelvänd under webbinariet. Du kan se powerpoint presentationen i sitt rätta format här:

Presentation Ung Dialog