Du som Attention-medlem kan nu läsa webbtidningen Special Nest till rabatterat pris!

Special Nest är en webbtidning som bevakar det som händer inom neuropsykiatri. Tidningen är orädd i sitt förhållande till olika ståndpunkter och åsikter – vår uppgift är att skildra, inte att ta ställning. Vi vänder oss till yrkesverksamma, familjer, vuxna och ungdomar med egen funktionsvariation samt alla som är intresserade av npf-frågor.

Som medlem i Riksförbundet Attention har du möjlighet att läsa Special Nest till ett förmånligt rabatterat pris – 39 kr/mån (ordinarie pris 79 kr/mån) om du betalar med kort som betalningsalternativ (fakturahantering är för kostsamt).

Hur får jag rabatten?

För att erhålla en personlig rabattkod mejlar du redaktionen@specialnest.se och lämnar namn, adress och telefonnummer, samt anger att du är medlem i Riksförbundet Attention. Rabattkoden är personlig och går att använda en gång.

Koden används när du startar upp din prenumeration på www.specialnest.se 

Använd koden så här!

1. Gå in på sidan www.specialnest.se
2. Klicka på en artikel
3. Skapa ett användarkonto och lösenord (du måste skapa ett nytt även om du varit prenumerant tidigare)
4. Klicka i Riksförbundet Attention (det kommer stå förbundsrabatt här) och lägg till rabattkoden
5. Lägg till betalkort
6. Nu är det klart!

Hur fungerar det?
När du kopplat upp dig med din rabattkod och betalkort pågår du i en gratis provperiod på 30 dagar, glöm inte att avsluta din prenumeration innan dag 31 om du inte vill fortgå med prenumerationen. Prenumerationspriset är 39 kr i månaden inkl. moms och dras från ditt kort en gång i månaden.