Påminnelse om medlemsavgiften via SMS

Idag gick en påminnelse ut till alla våra medlemmar som ännu inte betalat medlemsavgiften. Vi har fått lite oroliga frågor angående detta utskick och ställde därför några förtydligande frågor till Jennifer Blomkvist som ansvarar för vårt medlemsregister.

Är betallänken verkligen säker?

– Ja, den är helt säker och det är dessutom enkelt att göra betalningen via swish.

Vad händer om man inte betalar i januari?

– Först av allt – din förfallna faktura kommer aldrig gå till inkasso. Det som händer är att det kommer att gå ut ytterligare en påminnelse under februari. Betalar du inte då, så kommer ditt medlemsskap hos Attention upphöra automatiskt.

Om jag har frågor angående mitt medlemsskap – vart vänder jag mig då?

– Det är bara att maila till medlem@attention.se så hjälper vi dig vidare den vägen.

Och till sist, varför är det viktigt att jag förnyar mitt medlemsskap?

– Attentions medlemmar är otroligt viktiga för förbundets fortsatta arbete. Som vi brukar säga “Om vi blir fler kan vi göra ännu mer”.