Ny tidning om trots från Trots allt!

Attentions projekt Trots allt! har tagit fram en tidning och en serietidning om trotsproblematik!

Tidning om ODD/trotssyndrom och trotsproblematik

I tidningen får du ta del av berättelser om hur det är att leva med ODD/trotsproblematik men även om forskning och röster från professionen. Tidningen riktar sig till dig som arbetar med frågor rörande ODD/trotsproblematik,  men även till dig som är anhörig.

LÄS TIDNINGEN HÄR

Serietidningen Trots allt!

I serietidningen Trots allt! En berättelse om att vara arg och förbannad så får du träffa Tom som kämpar med en känsla av att vara motarbetad av hela världen och först och främst av sin familj och skolan. Men på skolan finns också Olga. Olga som kanske ändå lite grann förstår hur det är att vara Tom? Serietidningen är producerad i Trots allt!-projektet och riktar sig till barn och unga från nio år.

LÄS SERIETIDNINGEN HÄR