Antalet besökare till www.attention.se ökar kraftigt från år till år. Under 2020 slog vi alla våra tidigare rekord med hela 1,4 miljoner sidvisningar! Siffrorna visar tydligt att webben är ett av våra viktigaste verktyg när det kommer till att sprida kunskap om NPF. Vi nöjer oss dock inte här, utan är övertygade om att vi kan nå ännu fler. Därför har vi nu gjort om vår sajt, som vi nu stolt presenterar för er alla! 

Sajten som byggts av Liljedal Communication i nära samarbete med Attentions kommunikatörer är modern, enkel att navigera på och har ett fullspäckat innehåll som intresserar alla våra målgrupper. Oavsett om du har en egen NPF-diagnos, du är anhörig till någon eller du möter personer med NPF i ditt arbete, så finns det något för dig. Personliga berättelser, tips och strategier växlas med information om de olika NPF-diagnoserna. Vi lyfter fram områden såsom skola, fritid, vardagsliv, leva nära och kontakten med vården och myndigheter. 

Varmt välkomna till nya www.attention.se – vi hoppas du kommer trivas!