På grund av tekniska problem under webbinariet som skulle sänts tisdag den 8 juni 2021 så har vi spelat in en föreläsning med Attentions projekt Ung dialog och Bo Hejlskov Elvén. Föreläsningen handlar om förhållningssätt vid neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) med fokus på HVB och ungdomsvård.

Attentions webbinarium med Bo Hejlskov Elvén skulle ha sänts tisdagen den 8 juni 2021 men på grund av tekniska problem har vi spelat in webbinariet som en föreläsning.

Textning kommer inom kort!

Bo Hejlskov Elvén kommer under webbinariet utgå från sin mångåriga kliniska erfarenhet och forskning kring förhållningssätt vid NPF och bemötandets betydelse. Under webbinariet kommer du få ta del av verktyg och strategier som du kommer kunna ta med dig in i ditt arbete.

I webbinariet får du även möta Fanny Eklund, projektledare för Attentions projekt Ung dialog som kommer berätta om hur vi kan öka delaktighet och förbättra livsvillkor för placerade barn och unga med NPF.

Ung dialog är finansierat av Allmänna Arvsfonden.