Under lång tid så har kvinnors NPF inte synliggjorts men de senaste åren har intresset och kunskapen ökat. Nu är det dags att vi tillsammans sprider det vi vet om att leva med NPF som kvinna! Attention kommer därför under första veckan december ha en temavecka kopplat till just detta ämne.

Varje dag under veckan kommer vi publicera intressanta artiklar som är kopplade till just tjejer och NPF. Vi låter skådespelaren Lo Kauppi framföra en monolog baserad på berättelser från kvinnor med NPF. Vi intervjuar barnmorskor om kvinnohälsa kopplad till NPF. Vi öppnar upp anmälan till kostnadsfria föreläsningar om ämnet som går av stapeln i januari. Vi djupdyker ner i litteraturen inom ämnet och förkovrar oss om kvinnors specialintressen.

Kort sagt: En kanonvecka på många sätt!

Allt material som publiceras i våra kanaler samlas upp på temaveckans kampanjsida