Först och främst: Stort tack till alla er medlemmar som under 2021 gjorde Attentions arbete möjligt! Ni är en skön mix av gamla trogna medlemmar och nya stjärnor som vi alla tillsammans kämpar för att personer med NPF ska få ett fungerande liv. Visst vill ni fortsätta vara med Attention-familjen även under 2022? Bra! För nu är det dags att förnya sitt medlemsskap.

Enkelt att förnya medlemsskapet!

Den 18 januari skickar vi ut ett erbjudande om att förnya ditt medlemsskap i första hand via mail. I det mailet finns en faktura som du har 30 dagar på dig att betala. Om fakturan inte betalas följer två påminnelser via sms och via brev. Bli inte stressad av påminnelserna! Se dem mer som en hjälp att komma ihåg att betala. Påminnelserna är inga krav på betalning.

Olika betalsätt  

För att göra det enkelt för er att betala erbjuder vi följande betalsätt:

  • Betallänk kopplat till Swish eller kortbetalning följer med i mejlutskicket. 
  • OCR-nummer på avi.
  • Logga in på medlemssidan och betala med Swish eller kort.  
  • QR-kod på avi – du kan skanna den i din bankapp eller hos din internetbank via webbläsare. Den fyller då i bankgironummer, OCR samt belopp per automatik.
  • Vi erbjuder nu också autogiro – Anmäler du dig till autogiro så träder det i kraft till nästa års avisering. Årets medlemsavgift behöver du fortfarande betala med Swish, kort eller OCR. Läs mer om hur du kommer igång med det i den bifogade pdf-filen.

Har ni frågor om kommande avisering, hör av er till medlem@attention.se 

Mer detaljerad info om aviseringen av årets medlemsavgift, hur du uppdaterar kontaktuppgifter och kopplar på autogiro hittar du här.