Det var förväntansfulla deltagare med glada miner som imorse anlände till Lärarnas hus och Attentions konferens NPF-forum. Vi har två dagars fullspäckade konferensdagar framför oss. Vi kommer publicera artiklar löpande på webben under dessa dagar, så att även ni som inte haft möjlighet att närvara att få en glimt av programinnehållet.

På NPF-forum samlas Attentions aktiva, vårdgivare, beställare, leverantörer, myndigheter, yrkesverksamma och på plats finns också ett 20-tal utställare. Vi får ta del av föreläsningar från forskare, utvecklare, praktiker, personer med egen funktionsnedsättning och anhöriga. Första konferensdagen bjuder bland annat på föreläsningar om tidiga insatser, aktuell forskning, om hur det är att växa upp med NPF, strukturerat NPF-arbete i skolmiljö och hur vi kan stärka och stötta familjer med barn som har trotsproblematik. Några av föreläsningarna kommer vi publicera sammanfattande artiklar på kontinuerligt, så håll utkik på webben.

UR Samtiden är på plats och filmar och konferensen kommer att kunna ses på UR Play eller kunskapskanalen om några veckor. Vi återkommer med mer information!