Inför valet har Attentions styrelse tagit fram en valplattform där vi lyfter fram tidiga insatser till barn och unga, rätt till en fungerande skolgång, livsloppsperspektiv på NPF samt arbetsmarknad. Inom varje tema i valplattformen kommer vi ha samtal och intervjuer med olika intressanta personer.

Nu är det dags att sätta fokus på tidiga insatser till barn och unga. Regeringens särskilda utredare för tillgänglighetsdelegationen Gunilla Gunnarsson gästade Attention för att prata om hur vi ska öka tillgängligheten inom sjukvården, med extra fokus på BUP och vårdköer.

Ta del av ett podd-avsnitt där Anki Sandberg, ordförande Attention, samtalar med Gunilla Gunnarsson, om utredningens tankar kring vårdgarantin, nationellt vårdsökssystem, fasta vårdkontakter och vikten av en fungerande samverkan.

Lyssna på poddavsnittet HÄR
Ta del av Attentions valplattform HÄR

Gunilla Gunnarsson, särskild utredare, Tillgänglighetsdelegationen.