Nu har vi kommit fram till fjärde och sista avsnittet i vår podd-serie där vi lyfter frågor från vår valplattform. I avsnittet samtalar Eric Donell, vice ordförande i Riksförbundet Attention, med Susanne Rolfner Suvanto, föreläsare, utbildare och möjliggörare, om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) i ett livsloppsperspektiv med särskild uppmärksamhet på äldre.

Vad saknas och vad skulle behövas för att kunna åldras och må bra med NPF? Det är en av frågorna som tas upp i sista avsnittet i vår podd-serie med fokus på frågor från vår valplattform. Temat på avsnittet är “livsloppsperspektiv på NPF, med särskild uppmärksamhet på äldre”.

Eric Donell, vice ordförande i Riksförbundet Attention, samtalar med Susanne Rolfner Suvanto, föreläsare, utbildare och möjliggörare, om hur samhällsstödet ser ut idag för äldre med NPF. De tar också upp hur tidigare regeringar har lyft äldrefrågan och Susanne ger tips till nästa regering om vilka frågor som hon ser som viktigast när det kommer till äldre och NPF.

Lyssna på poddavsnittet HÄR
Ta del av Attentions valplattform HÄR


Susanne Rolfner Suvanto, föreläsare, utbildare och möjliggörare
Eric Donell, vice ordförande i Riksförbundet Attention

Här kan du ta del av tidigare avsnitt:
Avsnitt 1 om skolan
Avsnitt 2 om BUP och vårdköer
Avsnitt 3 om arbetsmarknaden