Riksförbundet Attentions arvsondenprojekt Vägen vidare med fokus på unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF), som varken arbetar eller studerar, bjuder in unga och unga vuxna till en chattgrupp.

Välkommen till en chattgrupp på Discord för unga och unga vuxna med NPF, såsom ADHD, autism, Tourettes syndrom och språkstörning, som inte jobbar eller går i skolan. Chattgruppen är till för att möta andra i samma situation, få dela erfarenheter eller bara ha en social stund. Discordservern är uppdelad i tre olika åldersgrupper, men det finns också en allmän grupp. En person från Attention kommer att finnas tillgänglig en eftermiddag i veckan för att svara på frågor eller leda diskussioner.

I chattgruppen kommer allmänna regler gälla om att vara schyssta mot varandra. Att visa omtanke och öppenhet för varandra, använda ett språk som är inkluderande och bara lägga upp inlägg som går att stå för och som inte är stötande. Moderator för gruppen har rätt att ta bort stötande innehåll och blockera användare som inte följer reglerna.

Välkommen in och delta på dina egna villkor!

Länk till Discordservern

Hur skapar jag ett konto på Discord?

Om Discord och säkerhet på nätet

Ta del av inbjudan här