Representanter från 40 av Attentions lokalföreningar samlas i helgen i Stockholm för årets föreningskonferens. Inspiration, kunskapsutbyte och idéinsamling står på programmet. Och så lite underhållning.

De som deltar i helgens är drygt 100 representanter från våra föreningar, förbundsstyrelsen och personal från rikskansliet.

Attentions förbundsordförande Anki Sandberg, startade upp konferensen och hälsade alla välkomna. Under dagen kommer vi bland annat att få veta mer om hur man kan påverka intressepolitiskt i sin lokalföreningarna, få exempel på medlemsaktiviteter och dela erfarenheter med varandra. På konferensen finns också möjlighet att besöka ett idétorg där erfarenheter av aktiviteter, projekt och satsningar som bedrivs inom Attention finns representerade med informationsbord. Under söndagen kommer vi att få höra om Attentions arvsfondenprojekt.