Idag gick en påminnelse ut till alla våra medlemmar som ännu inte betalat medlemsavgiften för 2023. Vi har fått lite oroliga frågor angående detta utskick och ställde därför några förtydligande frågor till Jennifer Blomkvist som ansvarar för vårt medlemsregister.

Är betallänken verkligen säker?

– Ja, den är helt säker och det är dessutom enkelt att göra betalningen via swish.

Vad händer om man inte betalar? 

– Först av allt – din förfallna faktura kommer aldrig gå till inkasso utan det vi skickat ut är bara en snäll påminnelse ifall du glömt eller inte haft möjlighet att förnya medlemskapet. Det som händer är att du kommer att få ytterligare en påminnelse via brev under mars och därefter upphör medlemskapet automatiskt. Har du redan nu bestämt dig för att inte förnya ditt medlemskap så meddela detta till medlem@attention.se så får du inga fler påminnelser

Om jag har frågor angående mitt medlemskap – vart vänder jag mig då?

– Det är bara att mejla till medlem@attention.se så hjälper vi dig vidare den vägen.

Och till sist, varför är det viktigt att jag förnyar mitt medlemskap?

– Attentions medlemmar är otroligt viktiga för förbundets fortsatta arbete. Som vi brukar säga “Om vi blir fler kan vi göra ännu mer”.